Sla navigatie over

Lier gaat weer fleurig de zomer in

Op de Grote Markt staan zeven grote potten met beplanting die het hele jaar door blijven staan. Momenteel zijn ze gevuld met hortensia’s en in de winter met groene heesters . Daarnaast zijn ook de zes bloemenpiramides met gele cassiaplantjes terug.   Verder zien we nog hangkorven en grote bloempotten in de Dorpsstraat, op het Koningsplein en in de Schoolstraat in Koningshooikt.Alle bruggen aan de invalswegen van het stadscentrum zijn gekleurd met bloembakken.

Ook de H.Geeststraat, Rechtestraat, Berlaarsestraat, Berlarij, Vismarkt, Rolwagenstraat, Begijnhofstraat, Florent Van Cauwenberghstraat, Kolveniersvest, Kartuizersvest, Antwerpsestraat, Schapekoppenstraat, Zimmerplein, Grote Markt, Leopoldplein en Netelaan zijn opgesmukt met bloempotten en hangkorven   Het gaat om rode en witte geraniums ,    rode begonia’s ,   ijzerhard in wit en rood , witte tandzaad en afhangende afhangende bladplant hondsdraf.

In totaal gaat het om 132 balkonbakken aan bruggen en stadsgebouwen, 136 halve hangkorven, 42 grote bloempotten en 6 bloementorens.De bloemen blijven tot half oktober. De bebloeming en het onderhoud ervan kosten de stad 39.582 euro

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder