Sla navigatie over

Lier, gaststad eerste Weekend van de Klant

Het belooft in Lier meteen een topper te worden. Naast straat- en kinderanimatie verwennen de deelnemende Lierse handelaars je - zoals altijd - met een leuke attentie. Daarbovenop strijkt MNM twee dagen neer op de Grote Markt van Lier met het ‘Weekend van de Luisteraar’ om er live radio te maken vanaf 14 uur.  

Zaterdag 30 september brengt DJ Proudmich (finalist Start To DJ) de avond op gang vanaf 17 uur. Van 17.30 tot 19 uur staat MNM Sing Your Song Live op het programma, met niemand minder dan Peter Van de Veire, Miguel Wiels, Natalia en Wim Soutaer.

Zondag 1 oktober maken Laston & Geo het feest compleet van 18.30 tot 20.30 uur.

Meer leuks: Herinneringen om nooit te vergeten: gratis ‘photobooth’ op de Grote Markt.

Word je eens graag door een BV bediend? Kom dan zeker shoppen in de deelnemende handelsstraten. Wendy Van Wanten, Loes Van den Heuvel, Eline De Munck en Showbizz Bart tekenden alvast present! Hou hiervoor de sandwichborden in de gaten. Of volg het online via de facebookpagina’s.

Kom je met de fiets of het openbaar vervoer, alles in Lier ligt op een boogscheut van elkaar. Ook alle centrumparkings liggen op slechts enkele minuten wandelen van de Grote Markt en het stadscentrum.

Tijdens Weekend van de Klant parkeer je zowel zaterdag 30 september als zondag 1 oktober overal gratis! Met uitzondering van de twee ondergrondse parkings Grote Markt en Dungelhoeff.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder