Sla navigatie over

Lier huldigt gepensioneerde medewerkers tijdens personeelsfeest

Een 200-tal personeelsleden van stad, OCMW, lokale politie en brandweer gaven present op het traditionele personeelsfeest van het stadsbestuur.

Het officiële gedeelte omvat traditioneel de speech van burgemeester en algemeen directeur.

De burgemeester.wees erop dat de toevertrouwde taken aan steden en gemeenten veelvuldiger en complexer worden zonder dat de middelen in dezelfde mate stijgen. Er zal fors geïnvesteerd worden in ICT met efficiëntiewinst tot gevolg. Hij dankte het personeel voor hun inzet het voorbije jaar ten dienste van de Lierenaars en Hooiktenaars.

De algemeen directeur drukte haar tevredenheid uit dat het stadsbestuur de komende zes jaar niet zal besparen op personeel. Zo kan er blijvend geïnvesteerd worden in een moderne organisatie waar iedereen met goesting komt werken. Er wachten de komende jaren wel heel wat uitdagingen , die flexibiliteit zullen vergen en waarbij er prioriteiten moeten gesteld worden.

Na de huldiging en fotosessie van de medewerkers die in 2019 met pensioen gingen. volgde een walking dinner , een optreden van de Band M.I.A. wat staat voor Mortelmans In Akse en een afterparty in de zaal met DJ’s.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder