Sla navigatie over

Lier krijgt officiële editie van Monopoly

In het najaar van 2023 komt er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave : Monopoly Lier. Trouw aan het originele spelconcept wordt  de editie in een Liers jasje gestoken. 

Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar typisch Lierse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Er zal plaats zijn voor de vele historische gebouwen in de stad maar ook voor winkelstraten en parken. 

Zo zal je bijvoorbeeld de Gevangenenpoort of de Grote Markt kunnen kopen maar ook het Leopoldplein en de Eikelstraat. En uiteraard zal ook Koningshooikt als deelgemeente aan bod komen op het spelbord.

De Lierenaar kan het bord mee invullen. Er is één locatie op het spelbord die nog niet vastgelegd is. Elke inwoner kan stemmen op een sportvereniging uit Lier. De vereniging met de meeste stemmen krijgt een plaatsje op het bord.  

Stemmen kan via www.MONOPOLYSTORE.be/LIER vanaf vandaag tot en met donderdag 24 november om middernacht.

Hoeveel spellen er exact zullen gedrukt worden is nog niet duidelijk maar het zal gaan om een eenmalige productie. Voor zij die zich willen verzekeren van een exemplaar: het spel kan nu al besteld worden als pre-order via www.MONOPOLYSTORE.be/LIER. De doos zal 50€ kosten.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder