Sla navigatie over

Lier lanceert nieuw shopmagazine

In het voorjaar kregen de Lierse handelaars, net als vorig jaar, de kans deel uit te maken van dit bewaarexemplaar. Maar liefst 54 handelaars bundelden hun krachten.

Het magazine wordt op 87.500 exemplaren gedrukt en vanaf 4 november niet alleen in Lier en Koningshooikt verspreid maar ook in de omliggende gemeenten Berlaar, Boechout, Duffel, Lint, Nijlen, Kontich, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Ranst.

Opmaak en verdeling van dit magazine is één van de vele acties die de stad uitrolt om Lier en zijn handelaars en ondernemers in de kijker te plaatsen en koopattractie te stimuleren. De stad investeerde in het derde shopmagazine bijna 50.000 euro.   Heb je na 10 november nog geen exemplaar ontvangen? Of wil je er graag eentje cadeau doen? Haal een exemplaar bij de deelnemende handelaars, in het stadskantoor of bij Visit Lier. Je kan het magazine ook digitaal lezen op www.shoppeninlier.be.   Tijdens Kerst in Lier volgen nog tal van andere leuke (shop)activiteiten! Meer daarover binnenkort op www.kerstinlier.be.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder