Sla navigatie over

Lier organiseert infomarkt over haar aanbod voor scholen

 

De stad heeft een uitgebreid aanbod voor scholen waarmee kinderen en jongeren een venster op de wereld  wordt  geboden. De infomarkt  woensdag  bestemd voor  iedereen die in het onderwijs werkt om een overzicht te geven van het aanbod vanuit de verschillende diensten.

Het Liers Cultuurcentrum, jeugdcentrum Moevement, de sportdienst, de Podiumacademie, de Beeldacademie, het stadsmuseum , de stedelijke bib, Visit Lier boden   heel wat informatie aan bij hun kraampje over de voorstellingen, rondleidingen, workshops en tal van andere leeractiviteiten die ze aanbieden.

“De diensten van stad en OCMW presenteren een  gevarieerd  aanbod voor scholen. Naast activiteiten bestemd voor de klas bieden we ook ondersteuning op vlak van welzijn en diversiteit”, stelt schepen van Onderwijs Ivo Andries.

Aansluitend  konden de  deelnemers de voorstelling ‘The memeing of life bijwonen, een voorstelling die volgend schooljaar geprogrammeerd staat in het Liers Cultuurcentrum voor de derde graad van het secundair onderwijs..

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder