Sla navigatie over

Lier roept kandidaten op voor cultuur- en vrijwilligersprijs 2017

Kandidaturen voor de cultuurprijs kunnen ingediend worden voor een individuele prestatie, of organisatie van een erkende culturele vereniging of een samenwerkingsverband van meerdere verenigingen.

De prestatie moet een waardevolle culturele inbreng hebben die de stad in de kijker zet of een belangrijke impact heeft op de inwoners.

Het kan ook voor een ganse loopbaan van een (gewezen) inwoner. Waardemeters voor deze lifetime-achievement zijn een langdurige inzet binnen het culturele leven van de stad, een duurzame bijdrage aan het cultureel imago en een aantoonbaar engagement in de culturele, socio-culturele en/of toe­ristische uitstraling.   Het reglement is te raadplegen op www.lier.be. Kandidaturen kunnen tot ui­terlijk 31 januari 2018 bezorgd worden aan de Koepel via Uit in Lier, Aarschotsesteenweg 3, [email protected].

Vrijwilligers zijn goud waard! Culturele vereni­gingen en organisaties kunnen ook tot uiterlijk 31 januari iemand nomineren die het voorbije jaar veel heeft betekend voor de vereniging of organisatie.

Nominaties, met vermelding waarom de persoon de titel ver­dient, kunnen bezorgd worden op hetzelfde adres.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder