Sla navigatie over

Lier stelt nieuwe algemeen directeur aan

De gemeenteraad  besliste gisteren over de aanstelling van de  nieuwe algemeen directeur van de stad. De raad volgde  het oordeel van de externe jury. Katrijn Bosschaerts, de kandidaat die als beste uit de selectieprocedure kwam, wordt aangesteld als  algemeen directeur.

Katrijn  Bosschaerts heeft Lierse roots en zal deze nieuwe uitdaging aangaan. Zij zal op 21 augustus 2023 starten in Lier  als algemeen directeur. Momenteel is ze nog aan de slag als Verpleegkundig en Paramedisch Directeur bij AZ Herentals. 

Bart Luyckx, momenteel waarnemend algemeen directeur, zal haar, samen met het M-team van de stad, de komende maanden wegwijs maken binnen de stedelijke  organisatie.

De algemeen directeur heeft de leiding van de gemeentelijke diensten, is hoofd van het personeel en is belast met het dagelijks personeelsbeheer, bereidt de thema’s  voor die aan de gemeenteraad, het schepencollege en de burgemeester worden voorgelegd en geeft advies op beleidsmatig, bestuurskundig en juridisch vlak aan de gemeentelijke organen.

 

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder