Sla navigatie over

Dag van de jeugdbeweging in Lier

Vrijdag 20 oktober  is  het dé dag van de jeugdbeweging. Die dag kleuren tal van jeugdbewegingen Vlaanderen met hun jeugdbewegingshemden, t-shirts en sjaaltjes.

In Lier palmen de jeugddienst en de jeugdraad   samen met de jeugdverenigingen die ochtend   de Grote Markt in.

Tussen 6.30 en 8.30 uur krijgen alle jongeren in jeugdbewegingskledij een gratis  ontbijt. Vorig jaar vulden de organisatoren meer dan 1.000 hongerige buikjes, deze editie verwachten ze zelfs nog meer eters. Er is ook heel wat animatie en muziek voorzien met springkastelen, photobooth, schminkstand, … . Zo kan iedereen nadien goed wakker naar school vertrekken.

Nieuw dit jaar is  organisatie van een fuif  door de jeugdraad voor de Nacht van de Jeugdbeweging. Deze fuif vindt plaats in jeugdhuis de Moeve. De inkom is gratis en alle jongeren die in uniform zijn, krijgen voor 22 uur een gratis drankje.

Zondagmiddag 22 oktober organiseert de Lierse jeugdraad een groot stadsspel voor alle leiding en leden van de Lierse jeugdverenigingen. Omstreeks 13 uur verzamelen zij op de Grote Markt  voor  een spel vol ludieke opdrachten. Om 16.30 uur verzamelen alle deelnemers zich aan jeugdcentrum Moevement om  af te sluiten met enkele spectaculaire massaspelen.

 

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder