Sla navigatie over

Lier zet commercieel centrum in de kijker

Lier is gezellig, vlakbij en bovendien ligt alles er op wandelafstand van elkaar. Dat geldt voor winkels, horeca en andere leuke plekjes maar ook de nabijheid van belangrijke fietsverbindingen, het openbaar vervoer en tien centrumparkings is een grote troef. 

Op bijna de helft van die parkings parkeer je  gratis, én is er altijd wel ergens plaats. Op zondag of na 19 uur is parkeren zelfs overal (bovengronds) gratis.

“Met het  Lier verrassend dichtbij-plan willen we die bereikbaarheid van ons gezellig historisch stadscentrum, omringd door water en het groen van de vesten, blijvend in de kijker zetten”, zegt schepen Ivo Andries. “Het plan kreeg dit jaar een opfrisbeurt en verwelkomt Lierenaars, Hooiktenaars én inwoners van de omliggende gemeenten om gezellig te komen winkelen, eten, drinken of vertoeven in Lier.”

Naast info over de centrumparkings, (parkeer-)weetjes zoals het uitgebreide fiets- en autodeelaanbod en Shoppen in Lier komt ook het evenementenaanbod tijdens de eindejaarsperiode aan bod. Dat vind je  ook online op www.shoppeninlier.be of de socialemediakanalen van Shoppen in Lier.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder