Sla navigatie over

Lier zet haar vrijwilligers in de bloemetjes

Stad en OCMW willen hiermee aantonen hoe zeer hun toewijding en werk voor de gemeenschap wordt gewaardeerd. Het werk van de talloze vrijwilligers in onze huidige samenleving is van het allergrootste belang . Zonder hun belangeloze en dagelijkse inzet voor de medemens, voor Stad en OCMW en hun verschillende diensten, zou het leven er voor velen onder ons een stuk minder aangenaam uitzien.

In Lier en Koningshooikt zetten zich zo’n 400 vrijwilligers in voor hun mede-inwoners. Ze zijn actief in tal van sectoren maar vooral in o.a. het archief, de bibliotheek, het leescafé, de vertelkringen, de integratie, het inburgeren, de huistaakklas, het huis van het kind, de duurzaamheid, het wijkmanagement, het woonzorgcentrum, de dienstencentra De Waaier, Rosmolen, De Komeet en de vriendenkring van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.

De Dorpsraad in Koningshooikt sprak zijn waardering uit voor de talrijke vrijwilligers die er 7 dagen op 7 zijn voor hun medemens . Ze zijn nodig en hebben het vaak ook zelf nodig, belangeloze inzet geeft nu eenmaal voldoening.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder