Sla navigatie over

Lierse bib viert feest

De burgemeester lichtte de “bib voor iedereen” actie toe en tekende zoals schepen van Cultuur Ivo Andries het bijhorende charter.

OCMW voorzitter Marleen Vanderpoorten en directeur Sylvie Dhaene gaven het startschot voor Boekstart , een project gericht op leesbevordering bij baby’s en peuters. De bib en het Huis van het Kind willen hiermee ouders aanmoedigen hun kinderen zo vroeg mogelijk te laten kennismaken met boeken en voorlezen. Lees meer in artikel “ Boekstart : mooie samenwerking tussen cultuur en welzijn” via https://lier.openvld.be/?type=nieuws&id=3&pageid=98056

Schepen Andries lanceerde een bibwedstrijd met feestelijke prijzen.Er zijn prijzen te winnen in 3 leeftijdscategorieën:

Voor de allerkleinsten van 0-6 jaar is er een mooie kleurplaat. Het gezin kan hiermee een persoonlijke voorlezer aan huis winnen!

Ben je tussen 7 en 17? Bedenk dan je ideale bib en teken, knip & plak of wees origineel met Pinterest, Sketchup etc. en toon hoe jij de bib wil zien!

Wie ouder is dan 18 kan deelnemen door een zin te maken met zoveel mogelijk fé-klanken. .De beste inzending trakteert de bib op een half jaar lang bib-aan-huis voor het hele gezin. Meer info in de bibliotheek zelf, of op de website http://bibliotheek.lier.be

Als afsluiting van de plechtigheid was er voor iedereen ook een lekker hapje en drankje.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder