Sla navigatie over

Luisteren naar uw wensen

Onder het motto ‘Wij luisteren naar uw wensen’ gaan we op stap in onze stad en deelgemeente. Met onze huis-aan-huis-actie willen we de wensen van de inwoners van Lier en Koningshooikt écht leren kennen.

We ontwierpen hiervoor een deurhanger waarop een aantal stellingen staan over veiligheid, dienstverlening van de stedelijke diensten, netheid van het openbaar domein en inspraak in het beleid. Op die manier peilen we naar jullie mening. Op zaterdag halen we de deurhangers op die we in de loop van de week hebben aangeboden. De suggesties en de talrijke gesprekken worden meegenomen tijdens de opmaak van ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

Inmiddels hebben we al meer dan duizend huisbezoeken achter de rug en staan we versteld van de vele positieve reacties. Hoewel het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken, merken we toch dat thema’s als openbare ruimte, wonen en mobiliteit onze inwoners zeer nauw aan het hart liggen. De komende dagen en weken zetten we onze actie met veel enthousiasme verder!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder