Sla navigatie over

Massa deelnemers voor 37ste Pallieterjogging

 

 

De kinderloopwedtrijd over  700 m voerde  250  jongeren  langs de Eikelstraat en de Grote Markt en via het F. Timmermansplein en de Papegaaiestraat naar het Zimmerplein. De jogging werd begeleid door de  Lokale Politie.

Schepen van Sport Ivo Andries  gaf het startschot aan 850 sporters  op het Zimmerplein voor de volwassenenloop. De deelnemers aan de 5 kilometer volgden grotendeels het vertrouwde parcours in de binnenstad. Voor de 10 kilometer werd het traject  uitgebreid met  de Netedijken van het Pallieterland.

416 deelnemers aan de 5 km bereikten de aankomst. De overwinning  bij de heren was voor Steven Eyckmans, die de afstand aflegde in 14’23’’. De andere ereplaatsen waren voor  (2) Hadwin De Donder en (3) Kenny Geens. Lauren Vermeulen was de snelste bij de dames voor (2) Anke Frederickx en (3)Josephine Mast. De laatste deelnemer deed  36’50” over de 5 km.

De 10 kilometer werd gewonnen door Siemen Van Camp  in een tijd van 31’45’’. Na hem volgden (2) Marnik Aerts en(3) Lars Follens . 286 deelnemers bereikten de finish. De laatste in een tijd van 1u 18’10’’. 

De volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2024.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder