Sla navigatie over

McDonald’s opent restaurant in Lier

McDonald’s België opent een nieuw restaurant op de Aarschotsesteenweg 6B,  meteen het 106de McDonald’s restaurant van ons land.

Het restaurant heeft een uniek interieur met cirkelvormige en halfronde tafels die inclusiviteit en connectiviteit symboliseren. Krukken en vrije zitplaatsen zorgen voor flexibiliteit, terwijl lage scheidingswanden en uitnodigende ronde ramen transparantie creëren in de hele ruimte. 

Het restaurant met twee verdiepingen  biedt 184 zitplaatsen binnen en 48 op het terras. Bovendien zijn er in het restaurant 5 dubbelzijdige bestelkiosken waarop klanten hun bestelling kunnen doorgeven.Ze kunnen aan tafel plaatsnemen of in de speelruimte spelen terwijl de bestelling bereid wordt en ze nadien aan tafel bediend worden door de medewerkers. Klanten kunnen er ook terecht voor afhaalmaaltijden in het restaurant of via de dubbele drive.

Klanten zijn welkom van zondag tot donderdag tussen 10 en 22 uur in het restaurant. De drive is open van 10 tot 23 uur.Vrijdag en zaterdag is het restaurant open van 10 tot 23 uur  en de drive van 10 tot 24 uur.

 

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder