Sla navigatie over

Met een hart voor zorg

Door middel van informatiestanden, workshops, lezingen en animatie voor jong en oud, kreeg iedereen een frisse kijk op het reilen en zeilen van een ziekenhuis in volle vernieuwing.

Meer dan 1100 medewerkers en 120 artsen slaan de handen in elkaar om dagelijks te beantwoorden aan de zorgnood van de patiënt en hem te verzekeren van een zo aangenaam mogelijk verblijf.

Proactief op de veranderingen in het zorglandschap en de medische technologie wordt ook de volgende jaren ingezet op innovatie, kwaliteit en efficiëntie.

Een greep uit het aanbod aan gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten : orthopedie, neurochirurgie, oncologie & borstkliniek, pijnkliniek Algolier, revalidatie, gynaecologie, pediatrie, ...

Naast de bedrijfscultuur zet het ziekenhuis ook in op nieuwe architectuur en een moderne uitrusting. De centrale inkomhal werd gerenoveerd samen met een aantal afdelingen zoals o.a. de pijnkliniek, het labo en een masterplan is volop in ontwikkeling. 

Recent werd een volledig vernieuwde verloskamer en een deel van de verblijfskamers van de materniteit geopend. Naast nieuwe apparatuur werden enkele relaxbaden en een bad voor onderwaterbevalling geïnstalleerd. Tegen zomer 2018 worden 9 totaal vernieuwde comfortkamers, 11 suites en 4 tweepersoonskamers aangeboden aan moeder en kind.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder