Sla navigatie over

Met Tournée Minerale in februari zonder alcohol

Ga ook mee de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat ‘een maand zonder’ met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij. Meer info en inschrijven kan via www.tourneeminerale.be.

Ook Stad, OCMW en Lokale Politie Lier geven zelf het goede voorbeeld en sporen dit jaar, als gezamenlijk team, hun personeelsleden aan deel te nemen aan Tournée Minérale .

Alcohol heeft, ook als je weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door, voor het eerst of opnieuw, mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van uw gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel.

In de dienstencentra kan je deze maand deelnemen aan een workshop alcoholvrije cocktails maken. Je leert een lekkere alcoholvrije cocktail maken met fruitsappen, thee, verse kruiden en andere smaakmakers (1,5 euro per mocktail).

Een volledig overzicht met data van de workshops vind je in de driemaandelijkse kalender van de dienstencentra op www.lier.be/Leven/Dienstencentrum.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder