Sla navigatie over

Midzomernachtun voor Oncologisch Centrum

Aan de Midzomernachtrun kunnen maximaal 50 ploegen van 4 lopers deelnemen. Elk team moet trachten zoveel mogelijk rondjes van 1,1 km af te leggen . Elke ploeg vult zelf de registratie van het aantal afgelegde rondes in op een daartoe voorbehouden bord. De organisatoren rekenen daarbij op ieders fair-play.

Tijdens het lopen van de ludieke rondes zijn er extra toeren te verdienen.Daartoe moet elke deelnemer één ronde van het parcours met de step afleggen.Fans en supporters zijn uiteraard erg welkom. Zij kunnen genieten van het spektakel met een hapje of drankje.

De inschrijvingsprijs per team bedraagt 40 euro . Inschrijven kan via http://midzomernachtrun.uitinlier.be. Stien Van Beirendonck fungeert die avond als omroepster. De Midzomernachtrun wordt gesponsord door Vedette Sport, Nutricia, Avène en dienstenthuis. De opbrengst gaat naar het Oncologisch Centrum van het H.-Hartziekenhuis om het comfort van de patiënten te verhogen, b.v. door de aankoop van mutsen .

Vorig jaar namen 42 ploegen deel wat de organisatie toeliet een cheque van 2.800 euro te overhandigen aan het Oncologisch team.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder