Sla navigatie over

Mondmasker voor elke Lierenaar vanaf 25 mei

Na levering op 18 mei zal de stad de mondkapjes verzendklaar maken en zelf huis-aan-huis verdelen. De verdeling vindt plaats in de week van 25 mei. Elk gezin mag in de loop van die week een enveloppe met het correct aantal mondmaskers in de bus verwachten.  

De stad heeft gekozen voor een kwalitatief hoogstaand mondmasker uit 100% katoen, met een label dat garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. De mondmaskers zijn wasbaar op 90 graden en zijn dus herbruikbaar. Er kan ook een filter in geplaatst worden.   Sinds deze week is een mondmasker verplicht op het openbaar vervoer (vanaf 12 jaar) en op drukke plaatsen waar je onvoldoende afstand kan houden.

Een mondmasker zal echter nooit de basisprincipes vervangen, het is een aanvulling voor wanneer op bepaalde locaties voldoende afstand bewaren niet altijd mogelijk blijkt.

De basisregels blijven dus ook de komende periode belangrijk:

Blijf zoveel mogelijk thuis, blijf zeker thuis als je ziek bent Was je handen dikwijls met water en zeep, raak je gezicht niet aan Bewaar altijd minimum 1,5 m afstand Vermijd sociale contacten  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder