Sla navigatie over

Nieuw City Golf-concept in Lier

Dit jaar komt City Golf met een nieuw concept om de beleving te vergroten. Optioneel kan je groep kiezen voor ‘Yay or Nay’, naast de gebruikelijke ludieke weetjes over de stad. 

Tijdens de tour worden verhaaltjes verteld, waarbij de groep moet raden of het juist (yay) of fout (nay) is. Wie het juist heeft, krijgt bonuspunten, wie het fout heeft, krijgt strafpunten. Tijdens dit concept blijft iedereen betrokken tijdens de volledige tour, wordt de link met Lier verstevigd en kunnen ook mensen die niet kunnen golfen alsnog winnen van een getrainde golfer in de groep.

City Golf, een combinatie van stadsverkenning met een actief golfspel, zag 15 jaar geleden het levenslicht in Lier. Het concept evolueerde in de loop der jaren maar de kracht blijft zitten in de sfeer die ontstaat tijdens de tour. De deelnemende groep leert elkaar (beter) kennen tijdens het spel, er zit voldoende uitdaging in, er is geen voorkennis van golf nodig én de groep wandelt door de stad langs bezienswaardigheden.

Visit Lier heeft al jaren een goede samenwerking met City Golf. Door het succes in Lier is deze activiteit ondertussen ook te spelen in een 50-tal steden. Vorig jaar telden we in Lier bijna 10.000 City Golf-deelnemers.

Praktisch : 

Deelname vanaf  9 personen tot maximum 100 personen

Duur :  2 uur met 6 holes ; 3 uur met 9 holes.

Boeking :  [email protected]

Kostprijs : 25 euro per persoon met 6 holes ; 30 euro per persoonmet 9 holes  met yay or nay.

20 euro per persoon  bij 6 holes en 25 euro per persoon  bij 9 holes met reguliere City Golf tours.

www.city-golf.be

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder