Sla navigatie over

Nieuw winkelcentrum op Antwerpsesteenweg

Drie van de vier ondernemingen zijn al bekend: sportwinkelketen Decathlon, Keukens De Abdij en het woonwinkelconcept Ygo. Deze winkelketens zullen samen meer dan 50 nieuwe jobs in de regio creëren .

Voor de bouw van de winkelsite werden de voorbije maanden de nodige vergunningen afgeleverd. Bij het uittekenen van de plannen werd gekozen voor een zo optimaal mogelijke mobiliteitsafwikkeling. die de impact op de omgeving moet beperken. De ganse site zal beschikken over meer dan 300 parkeerplaatsen .

De Decathlon vestiging wordt gebouwd op palen. Zo wordt er op een relatief kleine oppervlakte een winkel neergezet met een groot productassortiment en een ruime, gratis parking voor de bezoekers. De winkel wordt op een oppervlakte van nagenoeg 2500 m² gebouwd. De vestiging in Lier is meteen de vijfde in de provincie Antwerpen, naast Merksem, Schelle, Olen en Turnhout.

Ygo verkoopt hedendaagse meubels en accessoires, verspreid over meer dan 12.000m² winkelvloeroppervlakte. Klanten bepalen zelf of en hoe ze hun aankopen meenemen: onmiddellijk in pakketten, thuis bezorgd in pakket of thuis gemonteerd.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder