Sla navigatie over

Nieuwbouwproject ‘Olivia’ in de steigers

In de Paul Krügerstraat gaf de burgemeester in aanwezigheid van onze schepenen  Sabine Leyzen en Thierry Suetens de start van de ontwikkeling van residentie ‘Olivia’.

Het moderne wooncomplex omvat 50 appartementen en 19 levensloopbestendige assistentiewoningen   aan een autoluw binnenplein en  met  groene accenten die zorgen voor een rustige, familiale sfeer. 

De residentie kreeg de naam ‘Olivia’ naar een dochtertje van een werknemer.  Olivia en haar klasgenootjes van de GO! Basisschool Bisterveld Kessel  (Nijlen) woonden  zelfs  de eerste spadesteek bij. 

Het gaat om energiezuinige BEN-appartementen met aluminium ramen, vloerverwarming en een waterpomp. De bewoners kunnen beschikken over een fietsenstalling  en ondergrondse parkeergarage. Het regenwater wordt opgevangen in een Wadi. Elke assistentiewoning heeft een zonnig terras. 

Het E-peil voor de appartementen zal ten hoogste 30 bedragen. Kopers  kunnen hierdoor genieten van een fiscaal voordeel van 50% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.

De oplevering is voorzien in het voorjaar 2024. 

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder