Sla navigatie over

Nieuwe Cycling Dinner-route

Het nieuwe traject naar Heist-op-den-Berg is een afwisselend en rustig parcours van 55 km langs de Grote Nete , landelijke wegen, het pittoreske Gestel , Beerzelberg en het Provinciaal domein Averegten.

Van 10 tot 29 september vertrek je tussen 9.15 en 11 uur aan het infokantoor Visit Lier, maar niet op 15/8 en evenmin op feestdagen die op maandag of donderdag vallen.

De route van 51 km naar Mechelen wordt hernomen , zodat fervente fietsers kunnen kiezen tussen twee fietslussen. Je komt voorbij natuurgebieden en fietst langs de Nete en de Zenne. De Mechelen fietstocht wordt ingericht van 3 april tot 29 september op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen maar niet op 21 en 22 april, 21 juli en 15 augustus.

Naast de traditionele wedstrijdvragen komt er dit jaar ook een fotowedstrijd bij. Elke week worden twee hippe hesjes uitgedeeld aan de makers van de beste foto’s genomen tijdens de Cycling Dinner avonturen en gedeeld op Instagram met #CyclingDinnerLier.

Reserveren is niet nodig , tenzij meer dan 6 personen samen in groep fietsen. Je krijgt een plan, routebeschrijving en 4 vouchers voor de 4 gerechten onderweg. Deelname : 35€ per persoon , tot 10 jaar 20€.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder