Sla navigatie over

Nieuwe maatregelen in strijd tegen Coronavirus

Vanaf vrijdag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart worden volgende stedelijke locaties gesloten: Bibliotheek en Leescafé ,   CC De Mol, CC Vredeberg, CC Colibrant, LOC Den Bril, Sporthal De Komeet, Sporthal Stadspark,  Sport- en gymhal ’t Spui, turnzaal Koningshooikt , alle wijk- en buurthuizen, Jeugdhuis De Moeve, Stadsmuseum, Zimmercomplex , Kattekot. Ook het stadsarchief, buurthuis Den Hof en Hal T op de Dungelhoeffsite worden vanaf morgen tot en met 31 maart 2020 gesloten .

De sociale kruidenier op de site van Den Hof blijft wel geopend maar neemt gepaste maatregelen om bezoekers te spreiden.

  Alle activiteiten en evenementen van de stad en derden die op deze locaties gepland waren, worden geannuleerd.   De lokale dienstencentra zijn al vanaf vandaag 12 maart gesloten tot en met 13 april 2020.   De duivenmarkt vindt niet plaats tot en met 31 maart.   Het stadsbestuur vraagt inwoners zich niet onnodig te verplaatsen naar het stadskantoor of gemeentehuis van Koningshooikt, maar zoveel mogelijk gebruik te maken van de online dienstverlening aangeboden via www.lier.be.   Het roept ook iedereen op tot verantwoordelijkheidszin. De belangrijkste boodschap is: bewaar ‘sociale afstand’, pas de nodige handhygiëne toe en blijf thuis als je ziek bent.   De stad verwacht ook van alle organisatoren van activiteiten in Lier en Koningshooikt dat ze een zeer zorgvuldige afweging maken of ze hun activiteit al dan niet laten doorgaan.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder