Sla navigatie over

Nieuwjaarsontvangst in Koningshooikt

In zijn gelegenheidsrede hield de burgemeester na het overbrengen van de beste wensen grotendeels hetzelfde betoog als veertien dagen geleden op de Grote Markt in Lier .

Specifiek voor Koningshooikt somde hij een aantal initiatieven op voor de komende jaren. Zonnepanelen , stookplaatsrenovatie , nieuwe sportvloer, opfrissing en Ledverlichting voor het wijkhuis De Jutteneer , opfrissingswerkzaamheden aan het gemeentehuis , renovatie van de historische stadspomp op het Koningsplein, zonnewering en betere toegangscontrole in de Buitenschoolse Kinderopvang , opfrissing van de omgeving rond de kerk, groenstroken in de Fruithoflaan, Haverlaan, Boekweitlaan en Roggelaan , vernieuwing van voetpaden en asfalt en aanbrengen van fietssuggestiestroken in de dorpskern, vernieuwing van de vuilbakjes op het openbaar domein en aanleg van het fietspad op de Aarschotsesteenweg van het Netekanaal tot de Liersebaan.

En er is ook goed nieuws voor de voetballende jeugd : de komende dagen zal de regeling afgerond worden waarbij de Stad een grote investering doet in een kunstgrasveld op de terreinen van V.K. Hooikt .

Tenslotte werd een oproep gedaan aan iedereen om in de gezinswoning de sedert dit jaar verplichte rookmelders te installeren , tegen een gunstige prijs te koop in het stadskantoor en op het gemeentehuis. Binnenkort start de Stad eveneens met een verkoop van CO-melders, ook een aanrader.

De lokale verenigingen en handelaars zorgden in de beste stemming voor meerdere hartverwarmende hapjes en drankjes in herbruikbare bekers.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder