Sla navigatie over

Nieuwjaarsreceptie in Koningshooikt

Met de medewerking van plaatselijke handelaars en verenigingen konden de talrijk opgekomen Hooiktenaars en hun stadsgenoten genieten van een rijke keuze aan hapjes en drankjes geserveerd in de geïnstalleerde kleurrijke kraampjes.

In zijn gelegenheidstoespraak stelde de burgemeester de leden van het schepencollege voor met hun bevoegdheidspakketten voor de komende 6 jaar.

Het bestuursakkoord is een ambitieus programma met duidelijke accenten op het vlak van vergroening, leefbaarheid, betrokkenheid en participatie , sociaal beleid , veiligheid en efficiënt bestuur.

In Koningshooikt wordt de omgeving rond de kerk stijlvol vergroend en verlicht, de Jutse Plassen gepromoot en uitgespeeld als groene long van de stad, zwaar verkeer in de dorpskern wordt geweerd met doorgedreven controles. Er wordt gezorgd voor een veilige doorgang voor fietsers en voetgangers door de dorpskern. De stad investeert samen met VK Hooikt in een kunstgrasveld voor haar jeugdwerking , het gemeentehuis wordt grondig opgefrist en goed onderhouden.

Alle plannen zijn financieel haalbaar zonder stijging van de stedelijke schuld en zonder belastingverhoging . In de loop van dit jaar wordt het meerjarenplan 2020-2025 aan de gemeenteraad ter goedkeuring voorgelegd.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder