Sla navigatie over

Onderscheiding voor gewezen directeur MIVAS

Leo Mertens  eredirecteur van maatwerkbedrijf MIVAS  ontving uit handen van de burgemeester het diploma van Eredeken van de Arbeid.

Directeur Leo Mertens zorgde gedurende 45 jaar ervoor dat MIVAS kon uitgroeien tot wat het vandaag is geworden : een respectabel maatwerkbedrijf dat  tewerkstelling  biedt aan personen met een arbeidsbeperking.

In een ruimer kader neemt MIVAS diverse initiatieven tot bevordering van de arbeidsintegratie van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Vandaag is de 74 jarige Mertens nog  steeds betrokken als lid van de Raad van Bestuur van het maatwerkbedrijf.

Het begon in 1968. In het vroegere Godshuis "Den Bril" werd een werkplaats opgericht om mensen met een beperking een zinvolle daginvulling te geven. In de loop der jaren is MIVA uitgegroeid tot een maatwerkbedrijf met meer dan 700 werkers. MIVAS kan bogen  op het enthousiasme van zijn mensen die door hun kwalitatief werk op hun beurt zorgen voor tevreden klanten en opdrachtgevers. 

Het Koninklijk Instituut der Elites van de Arbeid staat in voor de toekenning van de titel en de erekentekens van Eredeken, Laureaat en Cadet van de Arbeid. Ze worden toegekend bij koninklijk besluit, na selectie door Nationaal Organiserende Comités. De selectie is gebaseerd op beroepsbekwaamheid en sociale inzet, in welke functie ook. De toekenning van de titel is de waardering voor uitstekend uitgevoerde professionele activiteiten.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder