Sla navigatie over

Online infomoment over ontsluitingsweg Ring-station

Tijdens de infosessie worden het ontwerp van de nieuwe weg en de impact op het verkeer toegelicht. De aanleg van een ontsluitingsweg tussen de Ring en het station is één van de eerste belangrijke stappen in het vernieuwingsproject van de stationsomgeving. Deze weg zal de Ring (R16) verbinden met de Tramweglei en het Leopoldplein.   Zo ontstaat een vlottere verbinding naar het station voor pendelaars en de bussen van De Lijn. Tegelijk vermindert de verkeersdrukte in de wijk rond de Boomlaarstraat. Naast de ontsluitingsweg komen brede fietspaden, zodat ook de fietser zich veilig en vlot kan verplaatsen in de stationsomgeving.

Wie er wil bij zijn, schrijft vóór 31 januari in op www.wegenenverkeer.be/stationsomgeving-lier. U ontvangt tijdig een link naar de digitale omgeving voor het infomoment.? 

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de online infosessie of wilt u de informatie nadien nog eens rustig bekijken? u zal alles nadien ook kunnen terugvinden op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer www.wegenenverkeer.be/lier.

Via deze webpagina kan u zich ook inschrijven op een digitale nieuwsbrief, zo krijgt u het laatste nieuws over dit project rechtstreeks in uw mailbox.

In ‘de peperbus’ stond vermeld dat er op 1 februari een infomarkt plaatsvindt in CC De Mol. Deze gaat, omwille van de huidige coronasituatie, NIET door en is vervangen door de online infosessie.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder