Sla navigatie over

Onze pre-campagne is gestart!

In de Melsensstraat gaven onze toppers twee weken geleden het goede voorbeeld en werd ook de campagne-slogan "Gewoon doen" gelanceerd. Doel: een goed resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober!

Onze Lierse afdeling stak dan ook meteen de handen uit de mouwen en "deed het gewoon". Een vijftiental borden werden op de invalswegen van Lier geplaatst, samen met een tiental commerciële 20m2- borden: ze geven een eerste aanzet tot de (pre)campagne.

Het enthousiasme bij de werkers was groot, de tevredenheid bij al onze kandidaten hartverwarmend!

Volgende zondag 22 april maken we met heel de ploeg kandidaten en bestuursleden een wandeling naar hun uitverkoren plekjes in onze stad en verbroederen we nadien bij een (zelfgemaakt) hapje en drankje!

Zondag 10 juni stellen we onze kandidaten en ons programma voor aan onze leden en aan de pers. Mei wordt dus nog de vergader-en actiemaand bij uitstek: programma finetunen, campagne verder gestalte geven, huisbezoeken afleggen...

Als het weer van de partij blijft zoals deze week, is het enthousiasme van de deelnemers nog groter weet ik... En zoals het Open Vld past: elke inspanning krijgt als keerzijde ook een ontspanning :) Gewoon doen!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder