Sla navigatie over

Opbrengst UiTPAS-tombola gaat naar goed doel

De voorbije periode stond in het teken van de UiTPAS, een soort klantenkaart voor bijna alles wat je doet in je vrije tijd. Van zwembeurt, jeugdbeweging, activiteiten in de dienstencentra tot toneelvoorstelling, concert of bezoek aan de  bib . 

Je spaart tijdens je vrije tijd UiTPAS-punten die je kan ruilen voor leuke voordelen. Heb je het financieel moeilijker om vrijetijdsactiviteiten te betalen, dan krijg je met de UiTPAS een korting van 80%. Je leest er alles over op www.uitpaslier.be en binnenkort in de gloednieuwe brochure. 

“Om de UiTPAS te promoten en het inruilen van gespaarde punten aan te moedigen, organiseerde de stad de voorbije periode een uitgebreide promocampagne. Zo kon je tot eind september deelnemen aan een UiTPAS-tombola. Per gekocht tombolaticket werd 1 euro aan het goede doel geschonken” , vertelt schepen van Sport, cultuur, onderwijs  en bibliotheek Ivo Andries. 

“Na afsluiten van de tombolaperiode kan de stad 550 euro schenken aan TEJO, een vzw die laagdrempelige, therapeutische hulpverlening biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar,” vult schepen Andries aan. 

UiTPAS Lier bestaat sinds 2017. Iets meer dan 1 op 4 Lierenaars heeft ondertussen een UiTPAS. Sinds de start werden in Lier meer dan 200.000 punten gespaard. 

  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder