Sla navigatie over

Open forum over cultuurbeleid

Dit Cultuurforum is samengesteld uit een Open Forum dat minstens twee keer per jaar plaatsvindt , een Netwerk van Satellieten en  een Kerngroep.

“Met het Open Forum wil het Cultuurforum een brede samenleving betrekken bij het cultuurbeleid. De instroom van ideeën van onderuit vormt de basis waarrond de Satellieten en de Kern kunnen samengesteld worden en kunnen verder werken” , stelt schepen van Cultuur Ivo Andries.

Wat leeft er in de stad op het vlak van cultuur? Ben je aangesloten bij een vereniging? En heeft die vereniging wat ze nodig heeft? Of schrijf je op een zolderkamer gedichten die wel eens het daglicht mogen zien? Schilder je? Maak je muziek op je computer? Speel je toneel op familiefeestjes en zet jij als eerste een canon in? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat er in Lier allemaal kan en mag op cultureel vlak?

Wil jij je mening eens kwijt en andere cultuurliefhebbers lieren kennen? Dan bent u zaterdag 19 oktober om 14 uur welkom voor een gezellige babbel tussen pot en pint in CC De Mol .

Nog vragen? Mail naar [email protected].    

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder