Sla navigatie over

Open Vld luistert naar u

Politiek is in volle evolutie, mensen worden mondiger, komen op voor hun rechten en willen meer inspraak. Open Vld heeft de boodschap begrepen. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs. De komende maanden zullen we, net zoals de voorbije weken en maanden, deur aan deur gaan om te luisteren.

Wij willen van u horen wat u bezig houdt en wat u graag anders zou willen zien. ‘Wij luisteren naar u…’ is niet zomaar een slogan, het is een manier van samenwerken aan de toekomst van ons allemaal. Burgers centraal stellen betekent immers inwoners leren kennen, met hen in gesprek gaan, hen serieus nemen en vooral luisteren.

Samenwerking Maar het betekent ook verantwoordelijkheden aangeven en sensibiliseren over rechten en plichten. Hiervoor bestaat er geen handleiding en dus ook geen vaste werkwijze, het is maatwerk. Het begint bij het bespreken van wat u ervaart als de belangrijkste problemen in uw straat, wijk of buurt. Het zijn jullie die bepalen wat de belangrijkste prioriteiten zijn. Tegelijkertijd vragen we om mee na te denken over mogelijke initiatieven. Doordat inwoners en beleidsmensen meer contact met elkaar hebben, ontstaat er vertrouwen en begrip.

De afgelopen jaren stonden we reeds tussen de bewoners ontfermden we ons over kleine en grote problemen. Een klankbord hebben bij iemand uit uw buurt is zeer belangrijk. Iemand die aanspreekbaar is en die naar u luistert. Dit kan een medewerker zijn van onze stadsdiensten of de wijkagent, iemand uit een adviesraad, maar ook de lokale politicus die mee het beleid maakt in onze stad en deelgemeente. Wij kijken in elk geval uit naar deze samenwerking en hebben er ‘goesting’ in. Tot binnenkort aan uw deur! Steeds bereikbaar via ons secretariaat met [email protected].

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder