Sla navigatie over

Open Vld steunt lokale economie

Onder het motto “Extra netto, u verdient het” organiseerde Open Vld in februari een succesvolle actiedag. Onze bestuursleden deelden flyers en gratis sleutelhangers met winkelkarmuntstuk uit aan passanten bij de ingang van verschillende supermarktketens in onze stad.

In januari steeg uw nettoloon opnieuw met gemiddeld 28 euro. En dat is niet alles: ook volgend jaar dalen de belastingen verder. Iemand met een modaal loon zal zo op vier jaar tijd 102 euro netto per maand extra verdienen, dat is maar liefst 1224 euro per jaar. Dat zijn veel volle winkelkarren. En u verdient het, letterlijk en figuurlijk!

Daarnaast lanceerde de stad Lier, onder impuls van Open Vld Lier-Koningshooikt, een premiesysteem om leegstaande handelspanden in het kernwinkelgebied sneller ingevuld te krijgen en zelfstandigen te ondersteunen. Onze lokale partij wordt hierin versterkt door de belastingverlaging die Open Vld in de federale regering realiseerde. Hierdoor stijgt de koopkracht van de mensen en kunnen ze al eens iets meer kopen, daar profiteren ook onze lokale zelfstandigen van.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder