Sla navigatie over

Openbaar sanitair voorzieningen in Lier

Bezoekers, wandelaars en fietsers kunnen voor een sanitaire stop gebruikmaken van de openbare toiletten in de speeltuin van het stadspark. Vanaf zaterdag 5 februari tot 1 april is het openbaar sanitair in het weekend toegankelijk van 8 tot 17.30 uur.

Van begin april tot eind september zijn de toiletten geopend tijdens de openingsuren van het Koffiehuisje, elke woensdag, weekend- en feestdag van 11 tot 19 uur en in de paas- en zomervakantie elke dag van 11 tot 19 uur. Bij regenweer zijn de toiletten gesloten.   Voor een sanitaire stop kunnen wandelaars en fietsers ook in de toiletten op de stedelijke sportvelden achter het begijnhof terecht van 1 april tot eind september van 9 uur tot 19 uur. In oktober en de herfstvakantie zijn ze open bij goed weer.   De openbare toiletten van het stadhuis zijn geopend op weekdagen van 9 tot 16.30 uur. Vanaf 1 april tot 31 oktober zijn deze toiletten ook open in het weekend en op feestdagen van 9 tot 16 uur.

Het sanitair in de bib , het stadsmuseum , het stadskantoor is toegankelijk tijdens de openingsuren. Dat geldt ook voor de sporthallen De Komeet aan de Eeuwfeestlaan, Stadspark aan de Leuvensevest en ’t Spui op campus Arthur in de Predikherenlaan .  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder