Sla navigatie over

Opnieuw bijzondere Mystery Guest bij Lier Centraal

Lier Centraal staat dit jaar weer volledig in het teken van livemuziek, ambiance, dans, genieten en sociale contacten.De stad en de organisatie  hebben  opnieuw een topprogramma kunnen vastleggen.   

Op 6 juli geeft Natalia het startschot van de reeks optredens. 

Op 20 juli is het  de beurt  van  The Starlings. Het nummer dat ze  brachten tijdens de pre-selecties voor het Eurovisiesongfestival “Rollercoaster” werd een hit en stond op nummer 1 in de MNM 50.

Op 3 augustus brengt  Sylver een spectaculaire en energieke liveshow die barst van de sfeer en ambiance! 

Net als vorig jaar eindigt de editie 2023  op 17 augustus met een speciale Mystery Guest. De stad verklapt alvast dat deze artiest voor een waanzinnige slotapotheose van Lier Centraal 2023 zal zorgen! 

Alle optredens zijn gratis toegankelijk en vinden plaats tussen 19.30 en 23 uur. 

Vorig jaar kende Lier Centraal een doorstart van jewelste! Onder meer Cleymans & Van Geel en K3 zorgden voor enkele onvergetelijke momenten. De kers op de muzikale taart was  Mystery Guest Bart Peeters. Hij sloot de editie af met een optreden dat ze zich in Lier nog lang zullen herinneren. Ook dit jaar pakken de stad en de organisatie, die vanaf dit jaar de handen in elkaar slaat met Heylen Vastgoed, opnieuw uit met een Mystery Guest.

Meer info publiciteit/social media: vzw Muziek Centraal

Kaat De Gruyter, 0471/46.70.06 of [email protected]

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder