Sla navigatie over

Opnieuw & Co sluit zijn deuren

23 jaar geleden begon het kringloopverhaal van Opnieuw & Co met een pand in de F. Peltzerstraat in Lier. Nu, jaren later, heeft Opnieuw & Co ook filialen in Mortsel, Duffel, Kontich en Kessel. De winkel in Lier, die je tegenwoordig op de Antwerpsesteenweg vindt, zal zaterdag 23 februari definitief sluiten.

“Onze huurovereenkomst liep af en aangezien de eigenaars al hadden aangegeven de ruimte zelf nodig te hebben, is onze zoektocht naar een nieuw pand in een stroomversnelling terechtgekomen. Voorlopig hebben we nog geen geschikt pand gevonden”, zegt Koen Goemans, directeur van Opnieuw & Co.

Klanten van de kringloopwinkel hoeven zich geen zorgen te maken. Goemans benadrukt dat de winkel in Lier tot en met de laatste dag een volwaardige winkel zal blijven die dagelijks bevoorraad wordt. “De goederen die na 23 februari nog in de winkel staan, zullen dan herverdeeld worden over de andere filialen.” Ook de diensten die Opnieuw & Co aanbiedt, blijven beschikbaar. Inwoners van Lier kunnen dus nog steeds bij Opnieuw & Co terecht voor een gratis ophaling of voor een inboedelservice. Ook servies en partytafels huren blijft nog steeds mogelijk.

Opnieuw & Co groeide uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.   Foto (c) OPnieuw en Co

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder