Sla navigatie over

Origineel pietenhuwelijk in basisschool Pullaar

Op de verjaardag van Sinterklaas en in zijn aanwezigheid traden vandaag  twee van zijn roetpieten in het huwelijk. De plechtigheid vond plaats op de speelplaats van de school aan de Rode-Kruislaan.

Op de tonen van de Bruidsmars stapten de verloofden naar de feestelijk versierde  ceremonietafel. Onder het goedkeurend oog van de Sint  en met alle kinderen en leerkrachten van de school als getuige verbond schepen van Onderwijs Ivo Andries het koppel in het huwelijk. 

Na de openingsdans  mocht iedereen een vriendje kiezen om samen mee te dansen. De  verrassende   plechtigheid werd   besloten  met een receptie  waarbij de  kinderen  werden getrakteerd op kinderchampagne en koekjes.

“Met dit speciaal feest  willen we al onze kinderen een fijne Sinterklaaservaring bezorgen en ze vooral ook  leren delen”, vertelt juf Nicole.

De feestelijk uitgedoste kinderen hadden bij hun aankomst op school  inderdaad de Sint een stuk(je) speelgoed geschonken. 

Na de plechtigheid konden  Sinterklaas en zijn pieten meteen alle cadeaus bezorgen  aan de kinderen van het  Centrum  voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning (CKG) Kinderland in Berlaar. Kinderland organiseert  dag- en nachtopvang voor kinderen van 0 tot 12, wanneer het thuis even wat moeilijk loopt.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder