Sla navigatie over

Paradijs opent ’t Knuffel Weike

Bedoeling van de boerderij is nieuw leven in de brouwerij brengen. De bewoners kunnen zorg dragen voor de dieren, de dieren zijn ‘aaibaar’ en maken mensen (dus) gelukkig(er), de kindjes van het nabijgelegen Huis van het Kind kunnen ervan genieten – waardoor jong en oud worden samengebracht, …

" Kortom , ’t Knuffel Weike is een nieuw, concreet initiatief waarmee WZC Paradijs zijn missie in de praktijk omzet. Een woonzorgcentrum is immers geen plek waar mensen ‘weggestoken’ worden. Te allen tijde hebben mensen recht op de beste kwaliteit van zorg en een aangename leefomgeving waar het goed vertoeven is," aldus OCMW voorzitter Marleen Vanderpoorten.

Met ’t Knuffel Weike wordt die leefomgeving voor de bewoners én mensen uit de buurt gezelliger gemaakt. Het is een nieuw rustpunt voor de bewoners waar ze, in gezelschap van dieren , kunnen samenkomen.

Wie bewoners zou willen begeleiden in de zorg voor de dieren, bijvoorbeeld bij het voederen in de knuffelboerderij , kan zijn of haar interesse laten weten via [email protected].

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder