Sla navigatie over

Plezantste zomer in De Waterperels

Twee jaar geleden werd LAGO Lier De Waterperels uitgebreid met verwarmde buitenbaden en de triple slide glijbaan, een geliefde attractie tijdens de zomermaanden.

Het subtropisch zwembad zag hierdoor ook een stijging in de bezoekersaantallen. Het zwemparadijs ontvangt zo’n 1.000 bezoekers per dag. Dankzij de ‘Safe Swim’-campagne in samenwerking met de lokale politie, kan dit in een veilige zwemomgeving zonder incidenten.

Om de zwemmers vlot te blijven verwelkomen, besliste LAGO aan het begin van de zomer te investeren in een vlottere toegankelijkheid.

De totale investering van 100.000 euro wordt gedragen door LAGO. De inkom kreeg een likje verf, de receptie werd vernieuwd en er werd een duidelijke looprichting voorzien. Verder werd er geïnvesteerd in de installatie van een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes. Zwemmers scannen zelf de familiepas of beurtenkaart in om rechtstreeks toegang te krijgen tot het zwembad.

Ook de aankoop van een ticket gaat vanaf heden sneller aan de gloednieuwe ticketzuil. Als extra ondersteuning voor de bemande kassa werd er al een tweede ticketautomaat besteld die midden juli operationeel zal zijn.

Schepen van sport Ivo Andries juicht de vernieuwingen toe: “LAGO Lier De Waterperels wordt sinds de uitbreiding in 2017 nog meer bezocht dan verwacht. De nieuwe uitbreiding in combinatie met de succesvolle ‘Safe Swim’-campagne zorgt voor een veilige en toegankelijke zwemomgeving. Dankzij de goede resultaten ontvangt de stad Lier dit jaar een winstparticipatie van 300.000 euro.”

Het volledig overzicht van de plezantste zomeractiviteiten leest u op www.lagolier.be.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder