Sla navigatie over

Politie Lier pakt inbrekers op na opsporingsactie

De lokale politie heeft  de  voorbije week twee mannen kunnen arresteren  die een inbraak hadden gepleegd op de Oever .

“Ze waren  gevlucht maar door onze ploegen opgespoord en gearresteerd met een deel van de buit. Na onderzoek bleken de verdachten deel uit te maken van een rondtrekkende dadergroep die al heel wat andere inbraken had gepleegd en buit had gemaakt o.a. in Limburg. Ze werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Limburg.Die besliste om hen aan te houden”, vertelt politiewoordvoerster M. Derboven.

Daarnaast  werden  vier  verdachten die geseind stonden met een bevel tot gevangenneming ingerekend en  overgebracht naar  de gevangenis. Verder   werden nog vijf andere geseinde personen opgepakt voor verhoor. 

De politie stelde ook   vier  processen-verbaal  op omwille van de verkeersveiligheid: twee  voor gebruik van de gsm achter het stuur en twee  voor het foutief parkeren.

Eén persoon  was in bezit van  vier vuurwapens: ze werden  in beslag genomen. Bij een bezoek van een deurwaarder aan een woning werd een illegale zwartwerker aangetroffen.Hij  zette het op een lopen, maar kon door de politie worden gevat. 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder