Sla navigatie over

Politie Lier start winterBOBcampagne

In de nacht van zaterdag op zondag voerden 20 agenten   op verschillende plaatsen in stad en dorp  een grootschalige alcoholcontrole uit.  In de vooravond werden 207 voertuigen gecontroleerd. Van 31 chauffeurs werd een ademtest afgenomen. 

Vijf personen die  te veel gedronken  hadden  kregen een proces-verbaal. Ze moesten hun wagen respectievelijk 3u en 6 u langs de kant laten staan. Eén chauffeur onder invloed van drugs mocht onmiddellijk zijn rijbewijs inleveren voor 15 dagen. 1 proces-verbaal  werd opgemaakt voor een persoon die illegaal in het land verblijft.

Later tijdens een tweede actie   controleerde de  Lokale Politie  Lier 82 voertuigen en namen 24 ademtests af.  Opnieuw hadden 5 personen te  diep  in het glas gekeken en werden vijf PV’s opgesteld. Van drie ervan werd hun rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Eén chauffeur reed na een ademtest  met 1,16 promille in het bloed  met zijn vrachtwagen.Verder werd nog een PV opgesteld wegens het ontbreken van het juiste keuringsbewijs en voor iemand die illegaal in het land verbleef. 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder