Sla navigatie over

Politie pakt verdachten van diefstal met geweld op

Drie jonge mannen volgden op 19 april het slachtoffer en vielen hem aan in de Brouwerijstraat. Ze hadden het gemunt op de gsm van het slachtoffer, maar uiteindelijk gingen ze aan de haal met zijn portefeuille . Het slachtoffer werd bij de feiten zwaar toegetakeld. 

Dinsdag 3 december werden camerabeelden van de verdachten verspreid via het opsporingsprogramma Faroek. Dankzij de uitzending zijn de drie verdachten  geïdentificeerd. Twee verdachten hebben zich dinsdagavond spontaan gemeld bij Politiezone Rupel. Een 17 -jarige man uit Boom en een 19-jarige man uit Temse hebben een verklaring afgelegd en  werden gearresteerd. 

De minderjarige verdachte werd voorgeleid bij de jeugdrechter in Antwerpen. Hij werd vrijgelaten onder voorwaarden . De meerderjarige is in de loop van de dag bij de onderzoeksrechter in Mechelen voorgeleid en na verhoor aangehouden.   De derde verdachte , een 17-jarige jongeman uit Mechelen, wordt verder opgespoord.    De lokale politie houdt eraan Faroek en zijn medewerkers te danken voor de uiterst succesvolle samenwerking!     

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder