Sla navigatie over

Schepencollege neemt deel aan 'Lenteschoonmaak'

Voorzien van een geel hesje , handschoenen , een grijpstok en de witte zwerfvuilzakken van Mooimakers.be ruimden burgemeester en schepenen het zwerfvuil op tussen de brug aan de Mechelsepoort en sportcentrum 't Sas.

Ze verzamelden eventjes 25 volle zakken zwerfvuil (sigarettenpeuken, kauwgom, etensresten, verpakkingen, tickets, blikjes, flesjes, paraplu’s, zakdoekjes, …) en hier en daar ook sluikstort in de bermen en grachten en op het wegdek

Ook de personeelsleden van de stad hielden de voorbije week een actie tijdens de middagpauze. Ze verzamelden op anderhalf uur tijd maar liefst 11 volle zakken zwerfvuil!

Doe jij ook mee aan de lenteschoonmaak ? Mooimakers wil je inspireren met leuke en nuttige activiteiten . Meer info via Lenteschoonmaak 2022 | Mooimakers.be.   Je kan ook het hele jaar in je eigen buurt aan de slag of word ‘zwerfvuilvrijwilliger’. Meer info op www.lier.be/wordvrijwilligerzwerfvuil.

Erkende Lierse jeugdverenigingen kunnen inschrijven voor zwerfvuilopruimacties op www.moevement.be/jeugdverenigingen. Een mooie manier om de kas te spijzen!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder