Sla navigatie over

Schoolbond Lier 130 jaar jong

Het  theatergezelschap Schoolbond Lier viert dit jaar zijn 130-jarig bestaan.  Bovendien beschikt de theatergroep  al 30 jaar  over haar eigen theater aan de Predikherenlaan. Verder  laat het Schoolbond-theater bij bijzondere  gelegenheden als deze telkens  een bier brouwen. Dit keer  een triple, met de naam Rachel die verwijst naar de  vroegere bekende actrice Rachel Hendrickx.

Het theater viert deze bijzondere verjaardagen met een aantal hernemingen van eerder voor het voetlicht gebrachte  stukken , wel met   een vernieuwde cast. En de stukken zijn ook in een nieuw jasje gestoken. 

Het feestelijk seizoen start 15 september met  de opvoering van ’ The 39 steps’ gebaseerd op de avonturenroman van John Buchan  in een regie van Herman Boets. Voorstellingen vinden plaats vrijdagen  15 , 22 en 29  september, zaterdagen 16 , 23 en 30 september  om 20 uur en zondag 24  september om 15 uur. Online tickets via  schoolbond.be.

In november-december wordt  de komische revue ‘Boentkerop’  opgevoerd ,  in maart 2024  brengt  het gezelschap  ‘Calendar Girls  en in maart-april 2024 wordt het feestseizoen beëindigd  met ‘Ladies Night’.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder