Sla navigatie over

Schoon Lier, uniek Lier!

De voorbije 36 jaar hebben de liberalen hun stempel op Lier gedrukt. Onze stad is geëvolueerd naar een moderne, zelfbewuste en dynamische stad en dit met behoud van haar eigenheid, haar pittoresk karakter en met respect voor het historisch kader. Maar de uitdagingen blijven groot.

In een snel veranderende wereld moeten we Lier aantrekkelijker maken voor ondernemers die willen innoveren. Handelaars en middenstanders moeten we koesteren en iedereen die initiatieven neemt op cultureel, sportief of sociaal vlak dienen we zoveel mogelijk te ondersteunen. De dienstverlening van de stad dient hierop maximaal afgestemd te worden.

Maar ook voor wie het moeilijk heeft, voor wie ouder wordt, voor wie nieuw is of voor wie het echt nodig heeft, dient de stad oprecht zorgzaam te zijn. Onze ambitie vanuit Open Vld Lier-Koningshooikt gaat veel verder dan het opnieuw aanleggen van straten en pleinen. Wij willen dat iedereen zich in Lier niet alleen veilig maar ook goed en comfortabel voelt.

We hebben een fantastische ploeg die dit verder wil uitbouwen. Een ploeg met ervaring en traditie en zin voor vernieuwing, een ploeg met heel veel goesting. Goesting om samen met u, beste Lierenaar, met uw ideeën, uw engagement en met inspraak van zoveel mogelijk mensen, die ambitie te realiseren om Lier nog unieker te maken.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder