Sla navigatie over

Sfeer en beleving op Lierse Novemberfoor

Van donderdag 3 november tot en met dinsdag 22 november vindt op de Grote Markt, het Zimmerplein en de Gasthuisvest opnieuw de Novemberfoor plaats. 

Het stadsbestuur opende gisteravond samen met  een ruime afvaardiging van de foorkramers officieel de Lierse Novemberfoor 2022. In  het stadhuis werd vooraf Chris Van Rompaey in de bloemetjes gezet , die de voorbije negen jaar  zich heeft ingezet voor de plaatsverdeling van de attracties op de drie pleinen.

De foor biedt  met 62 foorinstellingen een mooie verscheidenheid aan attracties.  Naast de klassiekers als molens, autoscooter ,  schietkramen, vissers- of andere spelen en lunaparken kan je bij de vele eetkramen op de Novemberfoor terecht voor lekkere caracoles, frietjes, smoutebollen, warme rek, snoep, wafels, hamburgers en ander zoet of zout lekkers.

  • Het programma voorziet speciale acties op dinsdagavond 8 november van 16 tot 19 uur met het prikkelarm moment. De lichten worden gedoofd en er klinkt geen muziek zodat op een rustige manier ‘gefoord’ kan worden, woensdagen 9 en 16 november is er familiedag met animatie, zaterdag 19 november wordt  de Sint verwelkomd en zondag 20 november vindt de traditionele berenworp plaats. 

De foor sluit op zondag 20 november. Eetkramen en lunaparken blijven wel open tot de laatste foordag op dinsdag 22 november.     

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder