Sla navigatie over

Sfeervolle Blauwe Nieuwjaarsreceptie

Ter gelegenheid van de jaarwisseling kon het bestuur van Open Vld Lier-Koningshooikt zijn leden  uitnodigen  voor een eerste festiviteit in 2023, dit keer in het Grillax Steakhouse aan de Hoogveldweg.

Na uitwisseling van de beste wensen  voor het nieuwe jaar  konden onze  leden, hun familie en vrienden genieten  van een  heerlijk ontbijtbuffet.

In haar speech blikte  voorzitter Christel Van den Plas  even terug naar het voorbije jaar  waar  we na Covid opnieuw  een zorgeloze zomer  konden beleven , maar  na  76 jaar geconfronteerd werden met een  beangstigende oorlog op het Europese continent met alle nare gevolgen.

Van den Plas wees er op dat liberalisme en de liberale partij streven naar een samenleving waarin burgers grote vrijheden genieten.“Vrijheid om je mening te uiten, met respect voor de mening van een ander , vrijheid om te mogen studeren en bestuderen ,  om te ondernemen en te innoveren , om jezelf te zijn, vrijheid om al je democratische rechten uit te putten!”

“Vrij ondernemen zit in ons bloed. We moeten enkel alle gemotiveerde ondernemers en vooral jonge mensen overtuigen dat Open Vld de enige  echte Liberale partij is die nog altijd staat voor vrijheid en vooruitgang,” klonk het nog.

Tot slot riep voorzitter  Van den Plas   onze schepenen en  mandatarissen,  het bestuur en onze medestanders  en sympathisanten   op  deze boodschap uit te dragen en  van 2023 een spetterend jaar met een aanstekelijk positivisme te maken. 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder