Sla navigatie over

Sociale mediagebruik bij jongeren… een zegen of een pest?

 

De stad  organiseert  in samenwerking met Lokale Politie Lier vanaf 15 april een hele week infosessies rond veilig  gebruik van sociale media voor schoolgaande jongeren.

Dinsdag 16 april  van 19.30 - 21.30 uur vindt een  infoavond  plaats voor ouders en opvoeders rond dit thema  op campus Lier van  Thomas More aan de Antwerpsestraat 99  . 

Christophe Van Bortel, federale gerechtelijke politie Antwerpen (Computer Crime Unit), geeft tijdens de infoavond tips en tricks om het sociale mediagebruik van je kind gezond te houden.

Schepen Annemie Goris: ‘Via sociale media kunnen jongeren communiceren, zich creatief uitdrukken en  een eigen online identiteit 

ontwikkelen. Het is belangrijk dat jongeren in hun exploratie van sociale media begeleid worden en zo op een veilige manier betrokken kunnen blijven’.

Schepen Ivo Andries: ‘Het is belangrijk om bij ouders en opvoeders bewustzijn te creëren over de gevaren, zo kunnen ze jongeren begeleiden bij het veilig en verantwoordelijk gebruik van sociale media’.

Inschrijven voor deze infoavond kan via: www.lier.be/info-avond-sociale-media

Meer info: [email protected]

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder