Sla navigatie over

Stad herstelt kasseistroken op Kloosterheide

Voor de herstellingen aan deze kasseibestratingen stelde de stad een aannemer aan.

In de Bist worden de kasseien over de volledige lengte van de straat, langs beide zijden van de bestrating, volledig uitgebroken en opnieuw vastgelegd in cement. Dit geldt ook voor Marnixdreef, zij het niet over de volledige lengte.   Volgende verkeersmaatregelen worden ingevoerd :

Werken Bist

Bist wordt afgesloten van maandag 5  om 9 uur tot uiterlijk vrijdag 16 november. Plaatselijk verkeer kan tot aan de werken die opschuiven in de straat. Fietsers en voetgangers kunnen altijd door. Eerst wordt het deel van de Bist tussen Marnixdreef en Heidebloem aangepakt , daarna komt het deel van de Marnixdreef tussen Heidebloem en de grens met Kessel aan de beurt.   Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Marnixdreef, Kleine Puttingbaan, Landstraat, Stationssteenweg, Emblemsesteenweg en Torenvenstraat (en omgekeerd).   Werken Marnixdreef

Van maandag 19 november om 9 uur tot uiterlijk vrijdag 7 december wordt in Marnixdreef, tussen Beukenlaan en Beatrijslaan, éénrichtingsverkeer ingevoerd.

Verkeer vanuit de richting van Kessel wordt toegelaten. Verkeer vanuit Lier wordt omgeleid via Kesselsesteenweg, Liersesteenweg, Stationssteenweg en Landstraat. Fietsers kunnen in beide richtingen door.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder