Sla navigatie over

The Rubettes openen nieuw cultuurseizoen in Lier

Schepen van cultuur Ivo Andries heette het talrijk opgekomen publiek hartelijk welkom. Hij verwees naar het rijk gevulde programma met maar liefst 108 voorstellingen.”Met een mooie mix van theater, muziek, humor, woord en film konden we opnieuw een ruim publiek aantrekken. We hebben voor het seizoen 2019-2020 al meer dan 18.000 tickets verkocht” vertelde schepen Andries.

Dit jaar ligt de klemtoon op muziek en meer bepaald op muziek die verbonden is met onze stad . Zo wordt op zoek gegaan naar de ‘Ultieme Lierse Top Tien’.

In mei organiseert de gidsenvereniging Argus wandelingen rond Lierse muziek. Ook belpopkenners Jan Delvaux en Jimmy Dewit duiken in de Lierse belpopgeschiedenis en presenteren eind mei de meest spraakmakende verhalen uit de Lierse belpopgeschiedenis.

Momenteel worden nog andere projecten rond ‘het Geluid van Lier’ op poten gezet. Tot slot dankte spreker de talrijke vrijwilligers zonder wie de succesvolle werking van het Cultuurcentrum niet mogelijk zou zijn.

Zondagnamiddag werd het openingsweekend afgesloten met de voorstelling van ‘Snooze’ door ‘Warmoes’, een heerlijk speelse voorstelling over kattenkwaad voor het slapengaan.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder